Vertrouw op onze betrouwbaarheid

Bij Bike By Mike waarborgen we de kwaliteit door het aannemen van gekwalificeerd personeel. Ons team wordt intern getraind om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de fietsindustrie.

Een klantgerichte aanpak

Alle reparaties vinden plaats in onze professionele werkplaats. Om het gemakkelijk voor u te maken, bieden we de mogelijkheid om een afspraak te plannen voor uw fiets via deze link. Heeft u een leenfiets nodig? Reserveer deze dan door een e-mail te sturen of te bellen. Ga naar onze contactpagina voor meer informatie.

Milieubewust handelen
Milieuvriendelijke werkplaats

Onze werkplaats is energieneutraal. We verwarmen deze met een warmtepomp en we wekken stroom op via zonnepanelen.

Duurzame onderdelen en accessoires

Wanneer u onderdelen of accessoires koopt bij Bike By Mike, maakt u een milieubewuste keuze. We streven ernaar om zoveel mogelijk producten zonder verpakkingsmateriaal in te kopen, om onnodige belasting van het milieu te voorkomen.

Verantwoord omgaan met afval

Bij Bike By Mike nemen we verantwoordelijkheid voor ons afval:

Papier en karton worden apart gehouden en gerecycled, waarbij we het doneren aan een lokale voetbalclub.
Metaal wordt verzameld en gerecycled, zodat het kan worden gebruikt voor het maken van nieuwe fietsonderdelen.
Batterijen en accu’s worden gerecycled. Als u nieuwsgierig bent naar het recyclingproces van uw oude batterijen, kunt u op deze link klikken.
Alle binnenbanden kunnen bij Bike By Mike worden ingeleverd. We zorgen ervoor dat ze op de juiste manier worden gerecycled, samen met Schwalbe banden.
Bonnen en facturen worden standaard naar uw e-mailadres gestuurd, tenzij u ervoor kiest om ze afgedrukt te ontvangen.

Duurzame smeermiddelen
Onze reparaties en onderhoudsdiensten zijn gericht op het verlengen van de levensduur van fietsen, wat zowel duurzamer als milieuvriendelijker is. We maken gebruik van plantaardige smeermiddelen van Cyclon, die ook verkrijgbaar zijn bij Bike By Mike. Als u de voorkeur geeft aan een ander smeermiddel, kunt u dat natuurlijk aangeven.

Voor meer informatie over de smeermiddelen van Cyclon kunt u op deze link klikken.