Welkom bij onze webshop! Voordat je verder gaat met het verkennen van onze producten en diensten, willen we je vragen om deze disclaimer zorgvuldig door te lezen.


1.Eigenaar en Verantwoordelijkheid: Deze webshop wordt beheerd door Bike by Mike. Bike by Mike is een fictieve naam die wordt gebruikt ter illustratie en representatie van de producten en diensten die hier worden aangeboden. Deze webshop staat los van een werkelijk bestaande entiteit met de naam “Bike by Mike”.

2. Productinformatie: Hoewel we ons best doen om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken over onze producten en diensten, kunnen er soms fouten of onnauwkeurigheden optreden. We kunnen niet garanderen dat alle informatie volledig, correct of actueel is. We raden onze klanten aan om zelf ook onderzoek te doen of contact met ons op te nemen voor meer details voordat ze een aankoop doen.

3. Aansprakelijkheid: Bike by Mike en de exploitanten van deze webshop zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg-, speciale of exemplarische schade die voortvloeit uit het gebruik van deze webshop of de informatie die hierin wordt verstrekt. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van winst, goodwill, gegevens of andere immateriële verliezen, zelfs als we op de hoogte zijn gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade.


4. Externe Links: Onze webshop kan links bevatten naar externe websites van derden. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites of voor eventuele schade of verliezen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze websites.


5. Intellectuele Eigendom: Alle inhoud op deze webshop, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, handelsmerken en software, is eigendom van Bike by Mike of zijn respectievelijke eigenaren. Het ongeoorloofd gebruik, kopiëren of verspreiden van deze inhoud is ten strengste verboden.

Met vriendelijke groet,
Het Team van Bike by Mike